Hej hopp,

Tjenare, tjenare!
I'm back, eller vad man nu ska kalla det? Idag då, var i skolan. Kom hem, plugga franska i 1 timma lite drygt, lagade mat i 2 timmar, var social och åt med familjen. Och nu sitter jag här.
Okej, om jag ska vara ärlig så hände det väll lite mer, men ni fattar. ;)
-
Johanna



Bussen du får gärna komma nu!

Slutade tidigare idag. Väntar på bussen med en kompis fast de är så jävla kallt! :( men i alla fall hoppas bussen kommer snart!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3377606/images/2012/pic_194747183.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3377606/images/2012/pic_194747183.jpg" class="image">




Hej babes !

Helgens uppdatering blev inte den bästa. Men vi planerar hur vi ska få igång bloggen så de blir nog roligare här snart! Puss




Iphone !

Fick en vit iPhone 4s idag ! Happy ♥




Tips - bas jeans för 199:-

Ett par riktiga hjältar från cubus, sitter väldigt bra. Är rätt så mycket strech i som alltid är skönt. Helt klart ett tips för de som inte vill lägga ner allt för mycket på ett par jeans.
-
Johanna



Tips - halsband som ser ut som kragar!

Hej!
Blev sjukt inspererad när Armanis samarbete med HM, då hade de ju gjort flera häftiga halsband som såg ut som kragar! Jag han inte köpa då (kanske inte så konstig eftersom de dö snygga halsbanden bara kostade 199 :-), men nu har jag hittat en nytt halsband som är 2 die for!
Det här halsbandet kommer från ginatricot, kostar runt 129:- för en person som sparar är det väll en del, men det går verkligen att matcha till en massa!
-
Johanna



Godnatt!

Sweet dreams, here I comes! Åh så trött, fick prov panik och pluggade från 10 till halv ett igårkväll, men nu ska jag äntligen få sova...
-
Johanna



Revenge.

Kollar på Revenge just nu, haft en jättehektisk dag! Lägger upp bilder imorgon, på min lovely tröja. Jag lovar! 
Puss!

Min katt är så söt hihi =)

/Matilda



Ginatricots Grandpri kollektion

Gillade den här pikén grovt, synd bara att den inte fanns i marinblått. Tänkte köpa jackan som var med men det var inte så att jag hade råd med den...

Nu sparar jag till ridstövlar!
-
Johanna




Är trött.

Ska snart sova, SNART. Inte än, men snart. Ska visa en fin tröja jag fick idag för er imorgon.

Just nu ligger jag i min gosiga säng, tänker på hur gott chokladbollar är och kollar när min katt slickar och gör sig fin för en god natts sömn.
Godnatt!

/Matilda



Våriga tankar!

Hej!
Förlåt för lite små uppehåll (en dag, men ändå), jag och Matilda kör järnet nu! Aja, nu blir det sov tajm, har väll en massa saker till imorgon, bl.a. prov, redovisning av projekt, glosor och verb!

Go school!
-
Johanna




En normal onsdags-kväll.

/ Matilda



Vad gör vi? Nu kör vi!

Okey, let's go!

Nu bloggar vi, stenhårt! Alla kommentarer godkänns, tyvärr blir det inget svar på de över 80 kommentarena som inte är godkända, men vi lovar att vi kommer blogga som galningar! Jag kommer inte ha så mycket tips, utan jag kommer helt enkelt berätta om mig själv, mitt liv dagens kläder osv.
from nu kommer vi svara på alla kommentarer, kunde inte svara på de ogodkända då de är flera dagar gamla.

/Matilda



Tips - Stickat, på sommarn?

Hej alla finfina läsare!
Måste tipsa om att kabelstickat verkligen är gryymt snyggt att ha på sommaren!
(Kanske inte direkt så att man ska ha ulltröja) men stickade tröjor i bomull är ur snyggt!

Som de här två tröjorna från HM (tror att de kostar 199:-), den vita skulle jag matcha med ett par knallrosa shorts, och den mintgröna med ett par vita.
-
Johanna




Dåliga argument

Hej alla fina!
Vill börja med att säga att in är underbara att ni fortsätter att följa oss (känns lite som min nu nästan :o), tycker kanske att Matilda kunde prioriterat bloggen lite mer eftersom jag nästan är hemma halv 5 varje dag och är i stallet 3-4 gånger i veckan.

Har rast nu, chill, typ. ❤
-
Johanna




Loreen - Euphoria

Vinnar låten i mellodifestivalen för er som inte viste, men vem kollar inte på melodifestivalen? Tycker ni att det var rätt person som gick vidare?
Jag tycker att Loreen faktist var en av de bästa bidragen så jag måste nog säga ja. Gillade också Lisa Miskovskys bidrag, kanske saknade de där upptempot men så behaglig!

Aja, här kommer vinnarlåten.
-
Johanna



Känner mig elak.

Jag lägger ner mycket tid på bloggen, men har helt enkelt haft för mycket denna helgen. Vi har 64 kommentarer att godkänna och jag hinner verkligen inte med. Nu måste jag plugga tyska och en massa annat, och känner att jag planerar extremt dåligt! Det är grymt bra att ni kommenterar, men statistiken har sänkts med 100 pers på grund av mig, och bloggen är inte så extemt stor. Det är inte många som läser och vi kommenterar typ ingens blogg. Men det är för att det är rörigt när det är svar som "hahha, ja men varför?" eller liknande, och så måste man ändå godkänna fast hur ska man kunna svara på dom kommentarerna liksom. Har inte svarat på kommentarer på 3 dagar! Johanna lägger ner så grymt mycket tid på bloggen, och jag vet inte vad jag ska göra. JAg vill skriva mer om mitt liv än budgettips, tyvärr. Så hur ska jag göra'? Ska jag vara kvar men inte alls ha intressanta inlägg eller hur ska jag göra? Kommentera. Jag lovar att godkäna och svara alla kommentarer som kommer in,

Kram
/Matilda




Q/A

Fick en fråga om hur Baretta såg ut, så här kommer en liten bild så sötisen! ♥




Tips - Topshop mjukisar

Har helt klart öppnat mina ögon för Topshop, här är ett litet collage. Bästa myskläderna till en varm sommardag!
Varje plagg kostar ca 100 kr. ♥
-
Johanna

 




Born as a shopaholic, dies as a shopaholic ♥

Hej alla finfina läsare!
Den här kjolen blir lätt ett måste till i vår, F.A.V. åh jag är helt kär i den, åker ändå snart in till stan med mamma, då blir det lätt något som hamnar i min garderob!
-
Johanna




Ponnyakuten! ♥

Hej, söndagskväll ja! Det är sjukt hur snabbt denna helg tagit slut. Idag spenderades dagen med två goa tjejjer! ♥

Nu blir det ponnyakuten, tagga! ♥
-
Johanna




Frukost i isrinken!

Hej!
Jag sitter i ishallen och äter frukost, hum, vad för jag här? Nejmen, toast och yoghurt med fil är alltid bra!
-
Johanna




Melloooo!

Hej alla finfina bloggläsare!
Sitter hos några goa vänner och har ätit middag, nu är det mello som gäller!
Min syster har bombat sönder hela röstbrevlådan, hahhaha, tänker bara på telefonräkningen!

Aja, nu ska jag Återgå till att se på randelid som sjunger, moroten...
-
Johanna




Tips: Magtröja

Jag verkligen älskar magtröjor! Denna fina tröja finns på ginatricot för 199:-. Den är jättemjuk, fin och helt enkelt rekommenderar jag den!

/ matilda




Något som jag köpte på ullared

Kan visa er två smycken jag köpte igår från Ullared! :)

/ matilda




@ min kompis !

Hej alla ! :)

Är inne på min kompis's iPhone nu och bloggar. Förlåt för dålig uppdatering ska verkligen bli bättre! Ska titta på mellis nu och äta choklad. Mums! ~

/ Matilda




Peace out.

Tja människor som läser denna megacoola blogg! :* <3
Igår var jag som sagt på Ullared, köpte jätte mycket, och orkar ärligt talat inte fota just nu, hähä.
Ska snart till stallet och rida, sen ska jag åka till en kompis! Jag lovar att uppdatera mer idag!

min katt älskar mig...
Puss!
/Matilda





Tips - Vardagslyx

Victoria Serets bodysplash kostar ca 70 kr (10 us $). En sådär fräsch doft av jordgubbar och champange som får en att bara vilja krama den som använder den!
-
Johanna



Fridays in my ♥

Har tillbringat dagen i stallet och hos en go kompis som jag inte träffat på länge! Imorgon blir det en dag i stallet och en del annat. Nu blir det att kolla på lite film, hoppas att ni har en fortsatt bra fredag!
-
Johanna



På väg till stallet

Hej alla söta bloggläsare!

Nu bär det va till stallet till min älskade lilla häst (inte min ege tyvärr, utan sköthäst för tillfället). Åh vad det är skönt med helg, sjuukt faktiskt hur mycket man kan längta till helg, kanske inte något jag är ensam om? ;)

-

Johanna

Edit; vet inte var vårat typsnitt tog vägen? :O




Tips - Mascara

Jag älskar Maybelline's mascaror, fast jag nästan aldrig använder mascara tyvärr. Mascaran jag rekommenderar är Maybelline the colossal volum express. Det är en riktig gul klassiker! Kostar runt 129:- om jag inte har fel, och är värt det. Väldigt bra och användbar! Du lär inte ångra dig! Den finns även i andra länder (köpte en i frankrike för 100:- ) så ska du utomlands, köp en mascara där!

/Matilda



Dagens outfit ála matilda.

Sista dagen i skolan för denna veckan ju, då måste man vara kunglig!


~ Bandeau Gina Tricot ~ Tröja CC ~ Jeans Gina Tricot ~ Örhängen Bijoux by us ~ Jeansjacka Miss 60 ~

/Matilda



Ett flygplan kommer lastas med kepsar..

Min pappa kom idag hem från Usa. Åh vad underbart att han är hemma, men de han har med sig är de bästa! Jag fick en yankees keps i svart och en röd-svart obey keps! Kan man bli lyckligare? Nej, det kan man faktiskt inte! Min kamera verkar strejka, så tog fota med webcamen med sämsta kvalité, men vem bryr sig?..


/ Matilda



Det här åt jag (inte) till frukost idag

Åh, det är verkligen svårt att förklara hur mycket jag längtar efter att kunna äta jordgubbar till min fil snart! Och då menar jag inte de från portugal som bara smakar vatten... Nä, här ska det vara äkta vara!
-
Johanna



Tips - Bandeau

En bh kan ju ibland skava, eller hur? Köp en Bandeau! Dom finns för 59:- styck på Ginatricot, är jättesköna och billiga. De finns även med spets (bilden) på Bikbok för 129:- styck men jag rekommenderar de på Ginatricot! De finns med spets där också, men jag föredrar de som är basic. En vit är ett måste, så jag lovar, du blir inte besviken!
/ Matilda



Dagens outfit ♥

Idag blev det att slänga ihop något snabbt igår när jag skulle sitta lite barnvakt. :)
/ Tröja - Cheap Monday / Linne - Gammalt / Halsband - Veromoda *nytt* / Jeans - dr Denim / Skärp - Sadler /
-
Johanna



Ursäkta mig ☮

Hejsan på er. Var har jag varit idag undrar ni allt? Jag har varit hos min underbara mormor, ätit mörkchoklad och sovit. Sen åt jag en semla också. Så dagen var den skönaste på länge. Dock har jag ju inte bloggat (förlåt), och det ska verkligen bli bättring! Jag lovar!

☮ out

/Matilda



Tips - sommarnaglar för ynka 30 kr

Tre ursnygga lack från HM för ynka 10 kr styck. Egentligen är jag lite skeptisk på HMs nagellack men 10 kr är ju inte så mycket. Tänk att man gör randiga naglar med gul, orange och rosa.

Lätt sommarnaglar!
-
Kram Johanna



KONY ♥

-
Matilda & Johanna



Varför skulle jag säga så?

Igår skrev jag ju att jag hade velat ha lite mer snö. Men igårkväll när jag småsprang från stallet så blåste det som tusat och snöade. Åh varför måste man säga så? Gahh, jag vill faktiskt ha vår. Vi får hoppas på att det inte kommer mer snö.
-
Johanna
Edit; förtillfället sitter jag super blöt i bussen. Gahh, ibland är snö så jobbigt.



Dagens ♥

Nu slännger jag upp en liten dagens outfit.
/ Tröja - Twist & Tango / Kofta - R95th / Jeans - Cheap Monday / Armband - Raglady (tror det var från mint eller något) / Uggs /

-
Johanna




Middags time!

Kanske inte just vad jag åt idag, men det åt jag till middag för några dagar sedan. Croque monsieur är alltid uppskattat, lite extra stolt blir man ju när man gjort den själv!
-
Johanna



Mozzarella pizza! ♥

Mumsigt med mozzarella pizza! Mamma jobbar till åtta, så jag värmer en riktigt god pizza. Måste tipsa er om den! 

Den finns även som ugnsbakad, ännu godare. Men den finns inte på vårt Hemköp som är nära, så jag äter den normala.

Har du inte smakat, så måste du smaka!



Ullared!

På fredag, dvs om 2 dagar ska jag till Ullared. Kommer köpa hur himla mycket som helst, haha. Har ni några tips på vad jag ska köpa? Bra märken på smink? På kläder, och märken på smycken som finns på Ullared?

Mina planer är att köpa en massa smycken, och ett par solglasögon, som jag haft innan fast de gick sönder efter ett tag. Så, har ni några tips?
Puss!
/Matilda




Kladd(dig)kaka (bokstavligen)

Hej alla finfina bloggläsare!
Igår fick jag för mig att jag skulle baka kladdkaka, som belöning för att jag har jobbat så hårt (även om jag nästan inte har pluggat alls idag...). Iallafall så vara kakaon slut, så jag exprimenterade lite. Jag har bara en kommentar, kakan blev kladdig!
Gud vad gott det ser ut va? Nejmen, den satt faktiskt inte fel... ;)
-
Johanna



Tips - JC kopior.

Är det bara jag som är totally förälskad i Jeffrey Campbell? De svarta klassiska, de bruna och lita spikes! Oh god, älskar verkligen Jeffrey Campell!

Men de kostar 1500 kronor ungefär, beror på var man köper dom. För mig tar det drygt ett år att spara ihop till det om man ska gå från min månadspeng, och man vill ju köpa annat också! Jag har letat under varenda sten efter Jeffrey Campbell kopior som ser ut SOM originalet! Äntligen är min jakt klar! Nelly äger alla affärer med kopior med hästlängder! Deras "Nia" skor, (de heter så) kostar 500:- kronor, (kan komma på rea) och de är superläckra! Finns i en massa färger! Nelly är verkligen en trygg sajt, där man köpa bra kläder, skor osv. till bra pris! Nu tar det mig ca 2 månader till att spara ihop till ett par!



Dessa kopior får från Pinkwallet:
/ 5. De var väldigt billiga men självklart, de finns nog några som ligger på 400 kronor eller billigare, men dessa har verkligen bra kvalité!

/Matilda



Dagens outfit ála matilda.

Såhär ser jag ut idag:

oredigerat. förlåt mig.

~ Tröja Rut mfl. ~ Byxor Gina Tricot ~ Strumpor H&M eller nåt ~ Örhängen Nån butik i Gbg ~

/Matilda



Hej mitt vinterland...

Åh, nu kanske jag kommer få någon kommentar som ifrågasätter hur jag kan längta tillbaks till snön? Men herregud. Jag han knappt göra en enda snögubbe!
Så min lilla fråga, är jag den enda som skulle velat ha lite mer snö i februari? :)
-
Johanna



Syslöjd.

Har syslöjd, men får vara inne på datorn lite för att vi inte har något annat att göra. Har lite ryck på min syslöjdslärare som tycker jag behöver mycket hjälp, jag: "nej?" aja. Sorry för att jag inte bloggade igår, och tack för alla 56(+) kommentarer på förra inlägget. Ska godkänna och svara på lite kommentarer nu! Ja ja, sedan har jag matte, vilket blir jätte segt, men jag är bra i matte så de går bra. Tar outfitbilder när jag kommer hem, fick cykla till skolan 3 över 8 imorse, så hade verkligen INTE tid! :'s

Idag ska jag nog bara plugga, eller så åker jag till min mormor för att det är så mysigt. Eller så träffar jag någon kompis. Ja ja, nog om mig..


En bild från när jag fotade min syster förra veckan!
Puss!

/Matilda



Dagens outfit ♥

Här kommer min simpla outfit, hoppas att ni iallafall tycker att den är okejj. Fick slänga på mig något ganska bekvämt för att jag nu ska orka med, skolan...
/ Tröja - HM / Kofta - Rabalder / Jeans - Wrangler / Örhängen - Miss D /
-
Johanna



Tips - JFR

Är du sjukt sugen på ett nytt smycke, men är näst in till luspank? Här är en av de bästa smyckes hemsidorna enligt mig. JFR, det har verkligen trendiga smycken till urbra priser!
Jag har själv beställt hem varor som kommit jätte snabbt. Rekomenderar verkligen att köpa smycken på JFR!
Just nu har de en lagerrensning men en massa ur snygga smycken, + att det är fri frakt om du handlar över 100 kr. Bra va? :)



Belive it ♥

Hej alla finfina bloggläsare! ♥
Sitter i skolan och har rast, har genomlidit ett matte prov, en väldigt skum idrotslektion. Åh jag typ satt och drömde och ramlade av stolen. Åh alla fick typ skrattattack... Pinsamt! ♥

 




Tyska prov är hemskt.

Fy vad jag avskyr tyska prov, helt seriöst. Det är så himla svårt, och man sitter där och ba: "What the hell?" när det är ord vi inte haft glosor på. Alltså har jag aldrig hört talas om orden, och jag fattar ingenting. Hade varit lite gulligt av våran lärare ifall vi i alla fall kunde FÖRSTÅ vad orden betydde. Men det var meningen, Att översätta tyskan. Med ord man inte vet vad de betyder. 

Jag börjar So:n om tio minuter, vi ska arbeta om Kristendom. Inte så lockande, men jag vill ha bra betyg i So:n, och jag vill förstå lite mer om Kristendomen. Kan redan en del, men det är alltid kul att lära sig mer!


Fan vad coola vi är!
Puss!

/Matilda



Monday is the shit?! ♥

Hej alla söta bloggläsare!


Hade tänkt vara lite sådär små check och blogga från mobilen. Men nej, appen har fått fnatt...
Iallafall så sitter jag och målar mina naglar nu. Har stört mig så sjukt mycket på att mina naglar bara skivar sig, så klipp ner naglarna, fila och lacka på med ett snyggt nagellack så kommer de att bli starkare och skivar sig mindre. ;)

Eftersom bloggen är såpass ny så tänkte jag skriva lite om mig. Jag heter Johanna, jag är 15 i agusti och går alltså i 8:an. Jag skulle beskriva mig som en fnissig, finurlig, pysslig, fotointresserad, modefreak och shopaholic.
Ni kommer helt klart att lära känna mig mer här, så watch out! 
-
Kram Johanna



Hej godingar! ♥

Hej alla underbara bloggmänniskor. Vad har hänt idag då? Jo, jag har varit på en trög dag i skolan, men med en massa skratt. Just nu hänger jag med Johanna, vi har det jättemysigt. Har städat mitt rum, det var verkligen på tiden det! Kom av mig lite då och då, men ska man städa måste man ju ha lite roligt också! ;)

Det blev jättefint och rent. Ska bädda sängen och byta lakan och sådant när Johanna gått, men det tar nog ett tag, haha. Men ska träna lite på mitt Tyska prov som är imorgon, fuck my life känsla fick jag faktiskt där. Men jaja, Tyska är inte det viktigaste i skolan bland betyg och sånt. Jag kommer inte prata så mycket tyska i framtiden, tyvärr. Eller ja, tyvärr kanske man inte ska säga, men ni förstår.

Nu måste jag faktiskt plugga Tyska! Så ha en jättemysig fortsatt måndagskväll med en massa roliga serier!
Puss!


/ Matilda (min tumme är stor, hihi.)



Ny blogg!

Hej, du har precis kommit till en blogg som ägs av två glada tjejjer, nej två sura... Vi har flera gemensamma intressen. Vi är väll aningen skruvade, men det är väll bra?

-

Kramisar Matilda & Johanna